woensdag 24 mei 2017

CARWASH BLINKIE LINDIE

Onze carwash was een groot succes! Rond 8 uur kwamen de eerste vijfdeklassers de speelplaats al op. Ze begonnen onmiddellijk met het vullen van emmers, klaarzetten van de kassa, uitrollen van de tuinslangen,... Al snel verschenen ook de eerste auto's op de speelplaats. Die werden door de parkeerwachters begeleid naar een parkeervak. Onder een stralende zon poetsten de kinderen veel auto's en fietsen. Ze verdienden daarmee wel 260 euro. Dat geld kan goed gebruikt worden in Afrika. Met dit bedrag redden we 23 kinderen van ondervoeding door hen gedurende twee weken te voeden met pindapasta. OF We redden vijf gezinnen door hen gedurende één maand te voeden.
Een dikke proficiat aan de vijfdeklassers voor hun inzet!!! Ze hebben echt alles zelf georganiseerd!
Een dikke merci aan iedereen die zijn/haar auto of fiets liet poetsen en daarmee het goede doel steunde!!! D...A...N...K...U! Dank u aan de vierdeklassers en hun juf om de fietsen op de Achterbroeksteenweg te gaan poetsen!!! We hadden zo veel inschrijvingen dat we het niet alleen aan konden. Ook een dankjewel aan de zesdeklassers die tijdens de speeltijd kwamen helpen!
Vervolgens veel dank aan de mensen die een vrije gift schonken!!! En 1000x dank aan de mama's en bompa die de kinderen (en de juf) hielpen door te helpen bij het poetsen en te controleren of de auto's en fietsen wel proper waren!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten